top of page

In liefdevolle herinnering

Staffjoy's Glenn Goldwyn

* 11 april 2004 † 18 augustus 2015

Glenn was onze eerste Staffordshire Bull Terriër en we kunnen met recht zeggen, dat zonder Glenn Fortuna Staffs nooit had bestaan. Glenn was een prachtige reu, die voor onze kennel heel veel heeft betekend. Glenn is ons boegbeeld en hij heeft dan ook een een speciaal plekje gekregen in het logo van de kennel. Van Glenn hebben we een prachtige zoon en dochter in onze kennel te weten Fortuna Staffs Cuba Red en Fortuna Staffs

Bijou Jewel én een schitterde kleinzoon en kleindochter te weten Fortuna Staffs Loewe Esencia en Fortuna Staffs Lady Gaga Fame. 

Met pijn in ons hart hebben we op 18 augustus 2015 afscheid van onze kanjer moeten nemen. We prijzen ons bijzonder gelukkig dat zijn nageslacht de herinnering aan Glenn levend houdt.

Fortuna Staffs Angel Rose

* 8 maart 2008 † 2 september 2018

Rose was een dochter van Bo en de allereerste Stafford die bij Fortuna Staffs is geboren. Rose  was een prachtige Stafford met een sprekend hoofd en een super lief karakter. Qua gedrag en gehoorzaamheid heeft ze de nodige certificaten gehaald.

Rose heeft 3 nestjes gehad met prachtige nakomelingen, waar we geweldig trots op zijn. 

Tijdens onze vakantie, in de zomer van 2018, heeft Rose ons plotseling verlaten.

Lieve Rose, we denken nog elke dag aan je, wat was je een bijzondere hond.

Fortuna Staffs Bijou Jewel "BJ"

* 26 maart 2009 † 26 november 2019

BJ was de kwajongen van onze Stafford teven, een gigantische wildebras. BJ was een dochter van Glenn en Bo.

BJ was een vrouwelijke uitgave van Glenn en qua bouw en kleur konden we ons geen mooiere Stafford wensen. BJ heeft 3 nestjes gehad. BJ was de moeder van Loewe en Sem. 

We hebben heel plotseling afscheid moeten nemen van lieve BJ. Rust zacht lieve kanjer van ons en we gaan je geweldig missen.

Red september 2018.JPG

Fortuna Staffs Cuba Red

* 4 september 2009 † 7 december 2019

Red was de zoon van Glenn en Ashlynn. Red was het mooie resultaat van een Quinlent en Staffjoy's combinatie en een reu met een prachtig karakter. Hij had het schitterende hoofd en de warme rode kleur van zijn vader geërfd. Het gangwerk had hij van zijn moeder. 

IMG_4644.JPG

Quinlent Tia Maria (Ashlynn)

*  3 februari 2007 † 26 december 2019

Met Ashlynn haddenen we een typische Quinlent Staffordshire Bull Terrier in huis. Een prachtige pittige dame, met een super conditie. 
Ashlynn had een bijzonder lichtvoetig gangwerk. Een keurmeester heeft eens over haar gezegd: " Vlotte gangen die het ras tot voorbeeld strekken".

Ashlynn heeft ons op 2e Kerstdag 2019 verlaten. Nu moeten we verder zonder haar. Gelukkig leeft ze voort in haar kinderen en (achter)kleinkinderen en zien we af en toe nog een glimp van haar terug.

Bo september 2016.JPG

Hookstaff Abigail Bo

*  24 augustus 2005 † 5 november 2020

Bo was onze tweede Stafford en de moeder van onze kennel. Met Bo was het altijd gezellig. Ze was het liefst de hele dag bij je en als het even kon zat ze op schoot. Bo is de moeder van Rose en BJ, de grootmoeder van Loewe, de overgrootmoeder van Breezer en Megan en de betovergrootmoeder van Jayden. 
Bo mocht de leeftijd van 15 jaar bereiken. We hebben vele jaren van haar mogen genieten en het gemis is dan ook groot. We denken nog vaak aan je lieve Bo. En zo af en toe, wanneer we Jayden zien lopen, zien we je typische gangwerk terug. 

Quinty sept 2016.JPG

 

 

Fortuna Staffs Givenchy Quinty

*  7 mei 2011 † 9 augustus 2021

Quinty is een dochter van Ashlynn. Ze was een flinke meid en één brok energie. Ze was prachtig donker rood van kleur en had een heerlijk karakter.

Quinty was het trotse bezit van onze dochter Alysha, maar helaas hebben we haar veel te vroeg moeten laten gaan. Quinty wordt nog elke dag gemist. 
Quinty heeft prachtige nestjes gehad en we zien nog regelmatig foto's van haar nakomelingen voorbij komen. Het is mooi om te zien hoe we in een aantal van hen veel van Quinty herkennen. 

bottom of page