Onze teven

Irresistible Love of Redpassion "Faye"

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij

Faye is de dochter van Kiara Kim of Red Passion en Jolihem Himself. Faye is één brok energie en we noemen haar gekscherend onze springveer. Ze is altijd aan het springen en dollen en dikke vriendjes met Lief. Als het even kan spelen die twee de hele dag. 

Faye doet het goed op de shows en we hebben al een mooie resultaten met haar mogen behalen.

Red Passion Staffs bedankt voor het vertrouwen. We zijn enorm blij met deze prachtige meid. 
Faye heeft inmiddels 2 nestjes gehad. Uit het eerste nestje (de combi Faye en Loewe) hebben we 2 meiden behouden voor onze kennel (Megan en Breezer). In de planning staat dat Faye in 2021 haar laatste nestje krijgt.

 

Fortuna Staffs Nour Jasmin "Lief"

L2-HGA vrij/HC vrij/PL vrij

Lief is de dochter van Quinlent Tia Maria "Ashlynn" en Essentialy In Love V. Iduna Staff's "Arun". Lief is een super lieve, aanhankelijke en sociale hond. Ze is heel sportief en rent en speelt het liefst de hele dag, samen met Faye. We zijn enorm trots op dit mooie meisje.

Lief heeft 2 nestjes gehad en uit elk nestje hebben we een teefje voor de kennel aangehouden (Britt en Evi). Lief zal geen nestjes meer krijgen en geniet van haar leventje in onze kennel.

 

Fortuna Staffs Givenchy Quinty

Quinty sept 2016.JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij

Quinty is een dochter van Ashlynn. Ze is een flinke meid en één brok energie. Ze is prachtig donker rood van kleur en heeft een heerlijk karakter.

 

Quinty is het trotse bezit van onze dochter Alysha en woont samen met haar kattevriendinnetje Saartje.

Quinty heeft in 2017 haar laatste nestje gehad.

 

Fortuna Staffs Lady Gaga Fame "Sem"

 

Sem is de dochter van BJ (Fortuna Staffs Bijou Jewel) en Tjabo (Fortuna Staffs Giorgio Red) en een nestzusje van Loewe. Sem is een geweldig hondje. Net als haar moeder een kwajongen en wildebras, maar ook heel lief en aanhankelijk. Sem is een prachtige meid 
Sem woont bij onze dochter Chantal en haar vriend Stijn in België, waar met veel liefde en aandacht voor haar gezorgd wordt.

Sem wordt niet meer ingezet voor de kennel. 

 
 

Fortuna Staffs Waiting for You "Britt"

Britt september 2019.JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij/ED vrij/HD A

Britt is een dochter van Lief (Fortuna Staffs Nour Jasmin) en Ferry (King of the Ring of Redpassion). Britt is een en al sportiviteit. Wekelijks gaan we met haar naar behendigheid en ringtraining. Regelmatig rent ze naast de fiets en we zijn net begonnen met balanstraining. Niets doen met dit meisje is geen optie. 

Een heerlijke staff, die enorm geniet van het samen bezig zijn.

In 2020 gaan we eens kijken hoe Britt het doet op de shows en in de toekomst zullen we vast en zeker een keer een nestje met Britt gaan doen, maar voor nu genieten we van haar jeugd, liefde en enthousiasme.
Begin 2021 staat het eerste nestje voor Britt in de planning.

 

Fortuna Staffs Baylis Borrosa "Jayden" 

Sepember 2020.JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij

Jayden is op 2 mei 2020 geboren. Haar mama is Breezer (Fortuna Staffs True Religion) en haar papa is Chapo (Earthquake Staff's Barry Seal BJSG '19). Jayden is de jongste aanwinst van onze kennel, een geweldige wervelwind, die ons met haar kapriolen regelmatig aan het lachen maakt.

We gaan zien hoe deze spring-in-het-veld uitgroeit en wat de toekomst voor haar in petto heeft. Eerst gaan we maar eens genieten van deze pup in ons huis.

 

Hookstaff Abigail Bo

Bo september 2016.JPG

 

 

Bo is onze tweede Stafford en de moeder van onze kennel. Met Bo is het altijd gezellig. Ze is het liefst de hele dag bij je en als het even kan zit ze op schoot. Bo is inmiddels echt een hele oude dame en geniet bij ons van haar oude dag. Bo is de moeder van Rose en BJ, waar we helaas veel te vroeg afscheid van hebben moeten nemen.
Bo is inmiddels 15 jaar en echt een hele oude dame. We hopen dat ze nog even bij ons blijft, maar het gaat wel steeds een beetje slechter met haar.
Bo is de betovergrootmoeder van Jayden en het is aandoenlijk om te zien hoe jong en oud het nog samen doen.

 

Fortuna Staffs True Religion "Breezer"

Breezer 17112019 3.JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij/ED vrij/HD A

Breezer is een dochter van Faye (Irresistible Love of Redpassion) en Loewe (Fortuna Staffs Loewe Esencia) en een zusje van Megan. 
Breezer woont bij Léon en Sandra en pleegzoon Harold, samen met Baileys en heeft daar een heerlijk leven. Breezer houdt enorm van zwemmen en ravotten.

Op 2 mei 2020 is Breezer haar 1e nestje geboren, met maar liefst 9 pups. Een van de pups hebben we aangehouden voor de kennel (Jayden).

 

Fortuna Staffs Twilight Beauty "Megan"

Megan september 2019.JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij

 

Megan is een dochter van Faye (Irresistible Love of Redpassion) en Loewe (Fortuna Staffs Loewe Esencia) en en zusje van Breezer. 

Megan is een pittige dame. Ze is dol op knuffelen en gek doen en ze is enorm aanhankelijk.
In 2021 hebben we haar eerste nestje gepland staan.

 

Fortuna Staffs Alaia Nathalya "Evi"

IMG_0015 (4).JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij

 

Evi is een dochter van Lief (Fortuna Staffs Nour Jasmin) en Armin (Too Hot to Handle of Redpassion). 

Evi is op dit moment nog een jonge hond en geniet van haar leven bij onze zoon Fabian en zijn vriend Klaas. Er wordt veel met haar gedaan en ze is inmiddels prachtig uitgegroeid. 
Evi is sportief, speels, maar soms ook heel lui. Een van haar grootste hobby's is bankhangen met de jongens.