top of page

Onze teven

Irresistible Love of Redpassion "Faye"

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij

Faye is de dochter van Kiara Kim of Red Passion en Jolihem Himself. Faye is één brok energie en we noemen haar gekscherend onze springveer. Ze is altijd aan het springen en dollen en dikke vriendjes met Lief. Als het even kan spelen die twee de hele dag. 

Faye doet het goed op de shows en we hebben al een mooie resultaten met haar mogen behalen.

Red Passion Staffs bedankt voor het vertrouwen. We zijn enorm blij met deze prachtige meid. 
Faye heeft inmiddels 3 nestjes gehad. Uit het eerste nestje (de combi Faye en Loewe) hebben we 2 meiden behouden voor onze kennel (Megan en Breezer). Faye heeft in 2021 haar laatste nestje gehad en geniet nu van haar pensioen bij ons. 

Faye

Fortuna Staffs Nour Jasmin "Lief"

L2-HGA vrij/HC vrij/PL vrij

Lief is de dochter van Quinlent Tia Maria "Ashlynn" en Essentialy In Love V. Iduna Staff's "Arun". Lief is een super lieve, aanhankelijke en sociale hond. Ze is heel sportief en rent en speelt het liefst de hele dag, samen met Faye. We zijn enorm trots op dit mooie meisje.

Lief heeft 2 nestjes gehad en uit elk nestje hebben we een teefje voor de kennel aangehouden (Britt en Evi). Lief zal geen nestjes meer krijgen en geniet van haar leventje in onze kennel.

Lief
Sem

Fortuna Staffs Lady Gaga Fame "Sem"

 

Sem is de dochter van BJ (Fortuna Staffs Bijou Jewel) en Tjabo (Fortuna Staffs Giorgio Red) en een nestzusje van Loewe. Sem is een geweldig hondje. Net als haar moeder een kwajongen en wildebras, maar ook heel lief en aanhankelijk. Sem is een prachtige meid 
Sem woont bij onze dochter Chantal en onze schoonzoon Stijn in België, waar met veel liefde en aandacht voor haar gezorgd wordt.

Sem wordt niet meer ingezet voor de kennel. 

Britt

Fortuna Staffs Waiting for You "Britt"

Britt september 2019.JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij/ED vrij/HD A

Britt is een dochter van Lief (Fortuna Staffs Nour Jasmin) en Ferry (King of the Ring of Redpassion). Britt is een en al sportiviteit en niets doen met dit meisje is geen optie.  Een heerlijke staff, die enorm geniet van het samen bezig zijn. In 2021 heeft Britt haar eerste nestje gehad. Uit dit nestje hebben we Lynn aangehouden. 

Jayden

Fortuna Staffs Baylis Borrosa "Jayden" 

September 2022.jpg

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij/ED vrij/HD A

Jayden is op 2 mei 2020 geboren. Haar mama is Breezer (Fortuna Staffs True Religion) en haar papa is Chapo (Earthquake Staff's Barry Seal BJSG '19). Jayden is een echte wervelwind, die ons met haar kapriolen regelmatig aan het lachen maakt. Ze is super sociaal naar alles en iedereen. Ze is een prachtige aanwinst voor onze kennel. Eind 2023/begin 2024 hopen we dat Jayden haar eerste nestje mag verwachten. 

Lynn

Fortuna Staffs Joy to the World "Lynn" 

September 2022.jpg

L-2 HGA vrij/HC vrij

Lynn is op 22 december 2022 geboren. Haar mama is Britt (Fortuna Staffs Waiting for You) en haar papa is Frazer (Earthquake Staff's Buffalo Soldier). Lynn is de jongste aanwinst van onze kennel. Een prachtig meisje met een fantastisch karakter. We gaan zien hoe ze uitgroeit en wat de toekomst voor haar in petto heeft. Lynn is vernoemd naar haar overgrootmoeder Ashlynn.

Breezer

Fortuna Staffs True Religion "Breezer"

Breezer 17112019 3.JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij/ED vrij/HD A

Breezer is een dochter van Faye (Irresistible Love of Redpassion) en Loewe (Fortuna Staffs Loewe Esencia) en een zusje van Megan. 
Breezer woont bij Léon en Sandra en pleegzoon Hans, samen met Baileys, en heeft daar een heerlijk leven. Breezer houdt enorm van zwemmen en ravotten.

Op 2 mei 2020 is Breezer haar 1e nestje geboren, met maar liefst 9 pups. Een van de pups hebben we aangehouden voor de kennel (Jayden). Op 3 mei 2022 is Breezer haar 2e nestje geboren, nu met 8 pups. 
Ook uit dit nest hebben we een pup voor de kennel aangehouden (Storm). Ook Léon en Sandra hebben een pup uit dit nest aangehouden (Bulleit).Het 2e nestje was het laatste nestje bij Breezer.

Megan

Fortuna Staffs Twilight Beauty "Megan"

Megan september 2019.JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij/ED vrij/HD A

 

Megan is een dochter van Faye (Irresistible Love of Redpassion) en Loewe (Fortuna Staffs Loewe Esencia) en en zusje van Breezer. 

Megan is een pittige dame. Ze is dol op knuffelen en gek doen en ze is enorm aanhankelijk.
In 2021 heeft ze een nestje gehad. Megan wordt niet meer ingezet voor de kennel.

Evi

Fortuna Staffs Alaia Nathalya "Evi"

IMG_0015 (4).JPG

L-2 HGA vrij/HC vrij/PL vrij/ED vrij/HD A

 

Evi is een dochter van Lief (Fortuna Staffs Nour Jasmin) en Armin (Too Hot to Handle of Redpassion). 

Evi geniet van haar leven bij onze zoon Fabian. Ze is inmiddels prachtig uitgegroeid. 
Evi is sportief, speels, maar soms ook heel lui. Een van haar grootste hobby's is bankhangen. 

We hopen begin 2023 Evi haar eerste nestje te mogen verwelkomen.

bottom of page